Βιομηχανικός Κλιματισμός

Βιομηχανικός Κλιματισμός
Βιομηχανικός Κλιματισμός

Ο βιομηχανικός κλιματισμός ως κλάδος του κλιματισμού απαιτεί από τους τεχνικούς του μεγάλη εμπειρία καθώς καλείται να αντιμετωπίσει δύσκολές προκλήσεις λόγω των σύνθετων προβλημάτων που πρέπει να λυθούν και να αντιμετωπιστούν. Η σωστή εγκατάσταση και ρύθμιση ενός βιομηχανικού κλιματιστικού συστήματος προϋποθέτει την σωστή διαχείριση παραμέτρων όπως απόδοση, διάχυση του αέρα στον χώρο, θερμοκρασία, θόρυβος, οικονομία στην χρήση και βαθμός βαθμός υγρασίας. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται σωστά ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντός.

Ψυκτικοί Θάλαμοι

Η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης που η εταιρία μας είναι σε θέση μετά από την κατάλληλη μελέτη να σας προτείνει είναι κατάλληλη για διάφορες εγκαταστάσεις, από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα. Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών για εφαρμογές κυμαινόμενου φορτίου, υπάρχει και μια ενεργειακά αποδοτική λύση για κάθε ανάγκη επαγγελματικής ψύξης. Οι μονάδες συμπύκνωσης που χρησιμοποιούμε συνδυάζουν αποδοτικότητα και αξιοπιστία με εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση σε ανταγωνιστική τιμή.

Εύκολη Εγκατάσταση και Συντήρηση

Η μονάδα συμπύκνωσης εγκαθίσταται εύκολα ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, με προσυνδεδεμένο κιβώτιο ρευματοληψίας για γρήγορη έναρξη χρήσης. Τα προσβάσιμα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα πάνελ διευκολύνουν το σέρβις, με ανταλλακτικά και συνεχή τεχνική υποστήριξη .

 Υψηλής ενεργειακής απόδοσης

Ο συνδυασμός της φήμης τεχνολογία inverter χωρίς ψήκτρες σημαίνει ότι προσφέρετε υψηλή ενεργειακή απόδοση, ακόμη και κάτω από συνθήκες μερικού φορτίου. Αυτό οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, η οποία έχει μια θετική επίδραση στο κόστος και στο περιβάλλον.

 Ευελιξία

Η πολυετή πείρα της εταιρία μας  στο χώρο του Βιομηχανικού Κλιματισμού μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις να :

  • Μελετήσουμε την αποδοτικότερη λύση για εσάς..
  • Προβούμε στην εγκατάσταση της..
  • Αναλάβουμε τη συντήρηση της..

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να έχουμε μια ηγετική θέση στην αγορά αυξάνοντας την  ενεργειακή απόδοση τις επιχείρησης σας  προς όφελος σας  για την μείωση του κόστους και τις λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Βιομηχανική Ψύξη
Βιομηχανικός Εξαερισμός

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+
|